17 Mart 2010 Çarşamba

Elma yiyerek zayıflamak

İngiltere'de bilim adamları, yemekten önce meyvenin daha az yemeye yardımcı olup olmadığını ve zayıflamak için meyvenin hangi şekilde yenmesi gerektiğine yanıt aradı.

Araştırmaya, rejim yapmayan ve sağlıklı üniversite öğrencileri katıldı. Gençlere, 5 hafta boyunca kahvaltıdan 3 saat sonraki öğle yemeğinden 15 dakika önce kabuğu soyulmuş elma, elma kompostosu ya da posalı ya da posasız elma suyu verildi.

Zayıflayamamanızın Nedenleri ?

Soru şu ki neden bütün dünyadaki kadınlar olarak bu problemle mücadele etmek zorundayız? Her türlü programı denediniz ama sonuç olarak bir çözüm bulamadınız mı? Ancak ilk önce sağlığınıza odaklanmalısınız. Bunun sonucunda kilonuz kendi kendine düzene girecektir.

16 Mart 2010 Salı

En etkili zayıflama yöntemleri

Pratik bir şekilde uygulanabilen önerilerimizle fazla kilolarınızdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Yiyeceklerinizi yanınızda taşıyın

Öğle yemeğinizi ofise götürmeyi adet edinin. Bir araştırma, restoranda sipariş edilen yemeğin miktarının evde öğle yemeği için hazırlayıp yanınıza aldığınız yemeğin miktarından yüzde 60 daha fazla olduğunu gösteriyor.

Her zaman aynı bardaktan için

Eğer gün içinde ne kadar su içtiğinizi takip etmek istiyorsanız her zaman aynı ölçüdeki bardağı kullanın. Çünkü çeşitli büyüklüklerde bardaklarda aldığınız sıvılar sizi yanıltabilir. Ofis için önerimiz ise içmeniz gereken suyu bir şişe ya da sürahiyle belirlemeniz olacak.
Yemekte sevgilinize öncelik tanıyın

Araştırmalara göre kadınlar, sevgililerinin beslenme alışkanlıklarını farkında olmadan taklit etme eğilimindeler. Bu da onların önceki diyetlerine göre çok daha fazla miktarlarda yemelerine sebep oluyor. Bu nedenle yemeğe çıktığınızda başta gelen soğuk mezeleri önce erkek arkadaşınızın tatmasını bekleyin. Sonra siz atıştırın. Bu sisteme alışırsanız yine eskisi gibi daha az miktarlarda yediğinizi göreceksiniz.