17 Mart 2010 Çarşamba

Zayıflayamamanızın Nedenleri ?

Soru şu ki neden bütün dünyadaki kadınlar olarak bu problemle mücadele etmek zorundayız? Her türlü programı denediniz ama sonuç olarak bir çözüm bulamadınız mı? Ancak ilk önce sağlığınıza odaklanmalısınız. Bunun sonucunda kilonuz kendi kendine düzene girecektir.


Aslında yediklerinizin ve içtiklerinizin sizin için iyi olmadığını biliyoruz. Bu yiyecekler şeker içeren yiyeceklerdir. Şekerle dolu yiyecekler ve içecekler tüketiyoruz. Sonuç olarak vücudunuz bunu sindirmekte zorlanıyor ve yağ olarak depoluyor. Bunun yanı sıra vücudunuz toksinlerle ne yapacağını bilemediği için bunu yağ olarak depolar ve bize selülit olarak geri döner.

Sağlıksız yiyecekler ve içecekler bir asit tabanı oluştururlar. Ayrıca stresinde asit seviyesini artırdığını biliyoruz. Sonuç olarak vücudunuz asit tabakasından korunmak için onun üzerini yağ ile kaplar.

Asitten korunmak için vücudumuz depoladığı yağların eritilmesine izin vermez. Düzenli olarak egzersiz yapsanız bile, asidin organlarınıza zarar vermemesi açısından vücut bu yağları yakmaz.

Sağlıklı beslenmek ve düzenli egzersizlerin yaşam tarzınız olmasını sağlayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder