29 Ocak 2011 Cumartesi

Bursaspor – Galatasaray 29 Ocak 2011


Bu akşam (29 Ocak 2011 ) tarihinde Bursaspor ile Galatasaray Bursa Atatürk Stadında Karşı karşıya gelecek. Maç Saat 19 da Lig Tv canlı olarak yayınlanacak.


Bir tarafta, şampiyonluk yarışında avantajlı duruma geçmek isteyen Bursaspor, diğer tarafta ikinci yarıda çıkışa geçip, Şampiyonlar Ligi için yeniden umutlanmak isteyen Galatasaray…

Bu karşılaşmanın galibi, 3 puandan fazlasını kazanacak. Çünkü bu maçı önemli kılan bir diğer etken de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yle Trabzonspor’un yarın karşı karşıya gelecek olması.




Bursaspor’da yeni transfer Kenny Miller’ın, Galatasaray maçına ilk 11’de başlaması bekleniyor. Yeşil-Beyazlılar’da bu karşılaşma öncesi iki eksik, sakatlıkları bulunan İbrahim Öztürk ve Serdar Aziz.


Cim Bom’da ise savunma S.O.S. veriyor. Neill milli takımda, Cana cezalı, Gökhan Zan sakat. Servet’in yanında, tam olarak iyileşmeyen Hakan Balta görev yapacak. Ayrıca Bogdan Stancu da büyük olasılıkla ilk defa 11’de sahaya çıkacak.


Bu arada deniz yoluyla Bursa’ya giden Galatasaray’da başkan Adnan Polat ve teknik direktör Hagi kısa süreli bir sohbet etti.


Bursaspor – Galatasaray 29 Ocak 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder