31 Ocak 2011 Pazartesi

Geniş aile son bölüm izle

Geniş aile yeni bölüm izle

Geniş Alie full izle

Merhabalar web sitemize hoşgeldiniz

Bugün dizi kategorimizin yazısı geniş aile izle hakkında bilgi paylaşımında bulunacağız.

Şimdi dilerseniz geniş aile izle dizisi hakkında sizlere bir kaç bilgi verelim ne dersiniz ?geniş aile izle


Geniş Aile Dizi klasik bir Türk ailesini anlatır. Hikayemiz, evin serseri oğlu Cevahir 'in, ailesinin görmek istemediği türden bir mürüvveti sonlandırmasıyla yani boşanmasıyla başlar. Zaman içerisinde ailesine çok çektiren ne okuyan ne de çalışıp hayatını bir düzene sokmaya çalışan Cevahir, hep kolay yoldan hayatını kazanma derdinde olan fakat her seferinde geniş ailesinin keskin otoritesiyle karşı karşıya gelen bir faydasızdır.



Şimdi size geniş aile dizisi oyuncuları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.


RASİM ÖZTEKİN

Okan Bayülgen'le aynı filmde oynayacağız

"Geniş Aile"de nasıl bir karakteri canlandıracaksınız?
Ben geniş ailenin babası Kuddusi rolündeyim. Kuddusi, klasik bir Türk babası. Zaman zaman tutucu, zaman zaman da modern… Esnaflık yapıyor ve arkadaşları tarafından da çok seviliyor.

Çekimler başlamadan önce tatil yapabildiniz mi?
Yoğun bir yaza giriyorum, bu yüzden tatil yapacak vaktim de olmayacak. Okan Bayülgen ile bir filmde oynayacağım. O başrol oynayacak, ben de konuk oyuncu olarak yer alacağım. "

geniş aile izle
Geniş aile izle yazımıza son vermeden önce geniş aile dizisi başrol oyuncusu ufuk özkan ile yapılan bir söyleşiden bir bölüm yayınlamak istiyoruz.

Geniş Aile dizisinin 'Faydasız' tiplemesini oynayan Ufuk Özkan'la çok özel bir söyleşi gerçekleştirdik. Geniş Aile'de can alıcı bir role sahip Ufuk Özkan'ın merak edilen yönlerini kendisine sorduk. Faydasız'ın gerçek hayatta da en az dizideki kadar eğlenceli biri olduğunu öğrendik. Sevilen oyuncu Geniş Aile'ye nasıl katıldığı, dizinin neden bu kadar çok izlendiği, çekim aralarında nelerle uğraştığı, neden balayına çıkamadığı gibi pek çok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

HOCAMI ARADIM; GENİŞ AİLE'DEN HABERDAR OLDUM

Size Cevahir tiplemesi nasıl geldi ve nasıl karşıladınız?

Ufuk Özkan:
geniş aile son bölüm izle
Hocam Ömer Uğur'u hal hatır sormak için aramıştım. O arada başka bir dizinin çekimleri devam ediyordu. Bana projeden bahsetti ve iki ay sonra çekimlere başlamayı planladıklarını söyledi.

O zamanlar rol aldığım 'Benim Annem Bir Melek' dizisi nisan ayı başında sezon finaline girmişti. Ali Sunal'ın askere gitmesi nedeniyle erken ara vermiştik. Kısaca, bu diziye başlamak için uygun bir zamandı.

OYNAMAYANI VURURLAR

Rolünüze adapte olmak için neler yaptınız?

Ufuk Özkan:

Role adapte olmak için birinci bölüm senaryosunu okumam yeterli oldu. Öyle bir rol ki oynamayanı vururlar.

GENİŞ AİLE, KARİKATÜR ÜRÜNÜ

Geniş Aile dizisi kısa sürede çok sevildi. Reyting listelerini alt üst etti. Dizinin bu başarısını neye bağlıyorsunuz?

Ufuk Özkan:

Dizimizin konusu yeni değil, mahalle hikayesi ama dili ve diyalogları tam bir karikatür kafasıyla oluşturulmuş. Her bölümde yazarlarımız Cüneyt ve Kamuran harikalar yaratıyorlar. Onlar olmasaydı 'kimse alınmasın' bu kadar ses getirmezdi.
Bir de hakikaten D Production, castı çok titiz hazırlamış. Herkes rollerine o kadar yakışmış ki alternatifleri yok bence. Mürsel'i, Bilal'i, Nazan'ı, Kuddusi'yi bence bu kadar iyi çıkaracak ikinci bir cast zor çıkar.

Geniş aile ile ilgili diğer yazılar için bu web sitesinide ziyaret edebilirsiniz. Geniş aile son bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder