31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Aslan burcu günlük burç yorumu

Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir. Sürprizlerle pek işiniz olmuyor. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz.

Aşk Yaşamı : Beraberliğinizdeki tempo, neyi nereye kadar paylaştığınızı pek ortaya çıkartamıyor. Bunu bilmeye ihtiyaç hissedeceksiniz. Daha sakin ortamlarda, çok coşkulu yaşadığınız ilişkinizi sınayabilirsiniz.

İş Yaşamı : Size güvenilen konularda biraz daha atik davranmanız halinde puanınızı yükselteceksiniz. Düşünceli, anlayışlı yaklaşımlarınız, umut kesilmiş problemli ilişkilerde belirleyici olacak.

Para Durumu: Uzun zamandır süregelen bir para tartışması bugünlerde daha da kilitlenebilir. Zaman içersinde üzerinizden atacağınız karamsarlıklar, yerini umuda bırakacak, gelişmeleri bekleyin.

Dikkat: Etrafınızdaki herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz. Çok inandığınız insanlar arasında sizi şaşırtmaya hazırlanan biri var. Hazırlıklı olmalısınız.


1 Haziran 2011 Aslan burcu günlük burç yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder