30 Nisan 2011 Cumartesi

Başak Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

Mynet Nisan 2011 Aylık burç yorumu, Başak Burcu mayıs 2011 yorumu, Mayıs 2011 Başak burç yorumu, , , , , Rezzan Kiraz Mayıs 2011, ,

2011 Mayıs ayı Başak burcu yorumları,
Başak Burcu Mayıs 2011 burç analizi,
Mayıs 2011 de Başak burcunu neler bekliyor

Mayıs Ayı Başak Burcu

Bu ay Güneş sizin gibi toprak elementi olan Boğa burcunda ilerlerken, kendi elementinizde olduğunuzdan kendi dünyanızla uyum içinde yani tam havanızda olacaksınız. Başınıza gelenlerden ve yaşadığınız zorluklardan sonra mayıs ayında hayatınızda şükredecek pek çok şey olduğunu bileceksiniz.

Son zamanlarda hep geçmişe bakıyordunuz belki ama bu ay sizi geleceğe bakmaya, yeni hedefler belirleyerek hayatınızda yeni bir sayfa açmaya teşvik edecek. Son zamanlarda Başak burcu olmak hiç de kolay değildi. Tam da taşıyabileceğiniz maksimum sorumluluk ve zorlukla mücadele ettiğinizi düşünürken, mart ve nisan aylarında daha fazlası karşınıza çıktı. İş ya da özel hayatınızdaki yakın bir ilişkinizde sorunlar yaşıyordunuz. İlave olarak yakın bir aile üyesi ya da arkadaşınızın sağlık sorunu yüzünden endişelenmiş olabilirsiniz. Bunlar her insanda ciddi gerilim yaratan olaylardır ve bu zor dönemi atlatana kadar sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Sevgili arkadaşlar. Bu ay birden fazla seyahat şansınız olacak, eğer mümkünse şartları zorlayın ve mutlaka gidin! Feci şekilde dinlenmeye ve hava değişikliğine ihtiyacınız var. Tabi ki, size önerdiğimiz seyahat bir iş seyahati değil. Baskıdan uzaklaşıp rahatlamaya ihtiyacınız var.

Şehir dışına sakin bir yere gidebilirseniz ruhen yenilenme imkanı bulabileceksiniz.2 Mayıs’ta Akrep burcundaki dolunayda yakın bir yere gitme imkanı bulabilirsiniz. Tüm dolunayların etki alanı dört gün önce veya sonraya uzanır. Eğer doğum gününüz 3 Eylül ya da bu tarihin beş gün yakınlarına düşüyorsa bu dolunay size özel haberler getirecek demektir. 16 Mayıs’taki yeniaydan sonra tekrar seyahat şansına sahip olacaksınız ama bu defa daha uzak bir yere gideceksiniz. Bu yeniay Mars’a çok olumlu bir açı yaptığından biraz eğlence katarak ilişkinizi düzeltmek için partnerinizle birlikte seyahat etmek iyi bir fikir gibi geliyorsa bu teklifi mutlaka siz yapın yıldız haritanız doğru düşündüğünüzü güsteriyor! Bu yeniay pek çok açıdan ufuklarınızı genişletmenize yardımcı olacak. Yayımcılık ve medya ile ilgili işlerde de gelişmeler olduğunu görebilirsiniz.

Eğer yayımlanması için bir kitap ya da senaryonuzu etkin birine göstermek istiyorsanız harekete geçmek için bu yeniayın hemen sonrasını bekleyin. Henüz fikirlerinizi başkalarına göstermeye hazır değil misiniz? Yine de gösterin. Başaklar kusursuzluk merakı ile tanınırlar ama konuşmaları ertelemenin ve geciktirmenin zamanı değil. Mayıs ayı aşama kaydetmeniz için en doğru koşulları getirecek. Gelecek ay yöneticiniz Merkür 14 Haziran ve 9 Temmuz arasında gerileyecek ve siz de bu dönemde pek fazla verimli olamayacaksınız. Hazır mayıs ayında yeşil ışık yanarken son hız ilerlemenize bakın! 16 Mayıs’taki bu aynı yeniay sadece yayımcılık ve televizyonla ilgili projeleri lanse etmek ve uzak seyahatler için değil, aynı zamanda her seviyede eğitiminizi artırmak için plan yapmak açısından da nefis bir yeniay. Üniversiteye geri dönüp yüksek lisans yapmak isteyebilirsiniz ya da ilginizi çeken konular hakkında dersler almak ve seminerlere katılmak isteyebilirsiniz. Planınız ne olursa olsun, broşür toplayın sevgili başaklar mutlaka bu işe motive olacaksınız! Eğer patent almak ya da yasal bir davayı başlatmak için avukata gitmeniz gerekiyorsa, en iyi sonuçları almak için bunu da 16 Mayıs’taki aynı yeniaydan hemen sonra ya da en fazla on gün içinde yapmaya bakın.

Eğer doğum gününüz 18 Eylül ve beş gün yakınlarına düşüyorsa, bu yeniayın gelişmelerinden en iyi şekilde yararlanacaksınız demektir. Daha ünce de söz ettiğimiz gibi en az bir yakın ilişkiniz odak noktanız idi, bu ilişki zaman zaman sizi hayal kırıklığına uğratmış, üzmüş ya da endişelendirmiş olabilir. Geçen haftalarda Balık burcunda yani partnerlik evinizde bulunan Mars da, Güneş’inize karşıt açı yaptığından size hiç yardımcı olmamıştı. Mars’ın görevi, fark etmediğiniz problemli konuları ya da çözülmeden bastırılan eski sorunları gündeme getirip çözüm aramanızı sağlamaktır. Mars, Uranüs’ün çok yakınlarında dolaştığından konuşmalar bazen kavgaya dünüşmüş ve sürpriz biçimde zor geçmiş olabilir. Mars, 16 Mayıs’ta Balık burcunu terk edecek ve ondan sonra hayatınızın düzeldiğini göreceksiniz. Eğer sürekli çekişme içindeyseniz bu durum sona erecek ve daha uyumlu olacaksınız. Mars 16 Mayıs’ta partnerlik evinizden çıktıktan sonra para evinize geçecek. Sonraki haftalarda parayı nasıl kullanacağınız, bir yükümlülük mü yoksa bir proje ya da hedef için mi kullanmanız gerektiği veya örneğin boşanma sürecindeyseniz belirli bir mülkü adil olarak nasıl paylaşacağınız hakkında anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder