30 Nisan 2011 Cumartesi

Kova Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

, , , , Susan Miller Mayıs 2011 aylık Burç Yorumu, Rezzan Kiraz Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu, Susan Miller Mayıs 2011 Yorumu, Rezzan Kiraz Mayıs 2011, ,

Kova Burcu Mayıs 2011 Burç Yorumu,
Mayıs 2011 de Kova Burcunu Neler Bekliyor,
2011 Mayıs Ayı Kova Burcu Aylık Burç Yorumları

Mayıs 2011 Kova Burcu

Kova Burcunda olanlar Mayıs ayına hızlı bir giriş yapıyorlar.Yaşadığınız şehri veya oturduğunuz evi değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu kısa seyahatlerinizin nedeni bunlar da olabilir. Anne veya babanızın size ihtiyaç duyma olasılığı da var, belki de kısa yolculuk nedenleriniz bundandır kimbilir. Diğer yanda Venüs’ün konumuna bakılacak olursa bu kısa yolculuklarınızı iş amaçlı da yapıyor olabilirsiniz. Eğer seyahatleriniz iş için ise doğru ve güçlü bir ay seçtiğinizi bilin. Daha sonra Mars, 24 Haziran ile 7 Ağustos arasında yuva evinizi ziyaret edecek. Bu dönemde, 16 Mayıs yeniayıyla birlikte yapmaya başladığınız ev ve aileniz ile ilgili planları uygulamaya başlayabilirsiniz. Fakat bir noktayı mutlaka belirtmekte fayda var diyerek işaretliyorum. Özelliklede Merkür, 14 Haziran ile 9 Temmuz arasında geriliyor olacak. Bu dönem, Mars’ın varlığı ile birlikte aile ve evinizle ile ilgili planlarınızı uygulama zamanınızla örtüşüyor. Eğer ev alacaksanız, tapu devir işlemlerini Merkür gerilemesi döneminde sakın yapmayın deriz. Taşınabilirsiniz ama kontratınızı Merkür gerileme dönemi başlamadan imzalayın.

Eğer evinizi yaptırmak için bir ekiple çalışacaksanız, masraf bütçelerini Merkür gerilemesinden önce alın. Gördüğünüz gibi tüm kararlarınızı mayıs ayında almalısınız, çünkü Merkür gerilemesinin yaratacağı yavaşlamaları, 29 Mayıs tarihinden itibaren yavaş yavaş hissetmeye başlayacaksınız demektir. Daha sonra temmuz ortasından, ağustosun ilk haftasına kadar, Mars ile Merkür’ün yardımlarıyla ev ile ilgili planlarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu ay her ne kadar eviniz ve kariyeriniz ile ilgili gibi görünse de, aşk için de bol zamanınız olacak. İlk olarak Venüs, 1 ile 7 Mayıs arasında İkizler burcunda bulunacak. İkinci olarak ise, Güneş ile Uranüs 8 Mayıs’ta birbirlerine muhteşem bir açı yapacaklar. Dolayısıyla mayısın ilk haftası yeni biriyle tanışmak için çok uygun. 7 ve 8 Mayıs’ta gelişecek bir olay bütün sizi olumlu bir şekilde ürpertebilir. Bunların hiçbiri beklediğiniz zamanda gerçekleşmeyecek, özellikle burcun sonlarına doğru yani 11 Şubat veya sonrasında doğduysanız. Sadece Venüs seksi ve ihtişamlı bir gezegen değildir, Mars da oldukça seksi bir gezegen olarak kabul edilir. 15 Mayıs’ta Mars’ın, Koç burcuna geçmesiyle, Kova burcunun başlarında doğanlar çok avantajlı olacaklar. Aslında tüm Kovalar bu güzel etkiden nasiplerini alacaklar ama bazıları şimdi bazıları ise gelecek ay içinde. Daha sonra titri çok güçlü Güneş, 21 Mayıs’ta tüm sıcaklığıyla aşk evinize geçecek ve dört hafta boyunca burada kalacak.

Bu dönemde mutlu sosyal gelişmeler sizi bekliyor. 25 Mayıs’ta Uranüs, Venüs’e uzanarak size muhteşem bir gün hediye edecek. Bu günü takviminizde dört yıldızla işaretleyin! Aklınıza gelenler değil, aklınıza gelmeyenler ve düşündüklerinizden çok daha iyileri olacak. Unutmayın ki Uranüs yönetici gezegeninizdir ve bu tarihte onun göstereceği performans da muhteşem olacaktır! En romantik akşamınız, ayın ikinci dolunayının oluşacağı 31 Mayıs’ta gelecek. Bu dolunayın da etkisi oluşma tarihinin dört gün yakınlarında hissedilmeye başlanacak. Bu günler sizi 2 veya 3 Haziran’a kadar oluşma tarihinin dört gün yakınlarında hissedilmeye başlanacak. Bu günler sizi 2 veya 3 Haziran’a kadar taşıyabilir. Bu günlerde bir düğüne, mezuniyet törenine, eski arkadaşların toplantısına, sektör seminerine veya bir kutlama partisine katılabilirsiniz. Bu, unutulmayacak bir akşam olacak. Ay, lükse düşkün Jüpiter’e yakın duracağı bu akşam gerçekten muhteşem olmaya aday. Masraftan hiç kaçınılmamış olan bu akşamda yemek, içkiler, çiçekler ve ortam gerçekten şık olacak.

Mars bu günde Ay’a dost bir ışın göndereceği için böyle bir davetin şehir dışında gerçekleşmesi mümkün. Bu davete katılmak için yapacağınız masraflar konusunda endişe duyabilirsiniz. Fakat bu derece muhteşem bir geceye gitmeyi başarabilirseniz her şeye değecektir! Sizler içinde bazı süpriz akşamlarımız var en romantik akşamlarınız ise şöyle sıralanıyor sevgili arkadaşlar; 4, 5, 8, 12, 17, 25, 27 ve 31 Mayıs olarak ilk göze çarpanlardır. Sizlerede kısaca özetleyecek olursak; Mayıs ayı, birçok alanda mutlu ve çabuk geçen bir ay olacak. 2 Mayıs dolunayı sırasında haftalar ya da aylar önce başvurduğunuz bir işle ilgili ilginç gelişmeler olabilir bu işi alabilirsiniz! Bu iş özgeçmişinizde ya da referanslarınızda önemli bir yer teşkil edecek. Bu mükemmel güzellikleri mutlaka kutlamalısınız! Uzun zamandır göstermiş olduğunuz çabaların ve yoğun çalışmaların mükafatını sonunda mutlaka alacaksınız sevgili arkadaşlar. Evinizle ilgili yenileme ya da taşınma planlarınız olabilir. Bunları ayın ikinci yarısında uygulamaya koyabilirsiniz. Bazı dengesiz etkiler nedeniyle sahip olduğunuz eşyalar konusunda sorun yaşama ihtimaliniz var. Bu sorunu birkaç mantıklı adım atarak çözebilirsiniz. Eğer bavul yapıyorsanız ya da bir şeyleri paketlemek zorundaysanız bunları kendiniz yapın. Bilgisayarlarınız tozlu ortamlardan etkilenebilirler, bu tip şeylere özen gösterin.

Şahsi eşyalarınızı korumak için gerekli önlemleri alın. Kıymetli evraklarınızı özel bir yerde saklayın. Eğer taşınıyorsanız, taşınma sırasında bazı eşyalarınızın kaybolabilirle riskini hesaba katarak hareket edin. Neyse ki, aileniz bu tip durumlarda size yardımcı ve destek olacak. Eğer son zamanlarda büyük masraflarınız olmasa hayat mükemmel olurdu. Görünüşe göre cebinizden büyük miktarlarda paralar çıkmak zorunda kaldı. Ama artık Mars’ın, 16 Mayıs’ta Koç burcuna geçmesiyle masraflarınız yatışmaya başlayacak. Bu dönemden geriye kalan bazı yüklü faturaları ayın ikinci yarısında da ödemek zorunda kalabilirsiniz ama bundan sonra parasal konularda önünüz daha rahat. Artık bütçenizi kontrol altına alabilir ve bunun yaratmış olduğu gerginlikten kurtulabilirsiniz. Konu aşka gelince çok şanslısınız. 1 Mayıs ile 7 Mayıs arasında Venüs’ten güçlü yardım alarak karizmanızı arttıracaksınız.

Mayıs’ın ilk yarısında ortalıklarda dolaşmaya çalışın. Olumlu enerjiniz daha fazla olumlu enerji çekecek. Yakında cep telefonunuzda heyecan verici mesajlarla karşılaşabilirsiniz bekleyin ve görün! Ayın ikinci dolunayına, yani 31 Mayıs tarihine vardığınızda muhteşem bir davet sizi bekliyor olacak. Kendinizi lüks ve eğlenceli bir ortamda bulacak ve neşeli yüzlerle karşılaşacaksınız. Bu davet düğün, yardım balosu, sektör yemeği veya benzer başka bir davet olabilir. Bu gecenin hangi amaçla düzenlendiği değil, sizin davetliler arasında olmanız ve çok mutlu bir akşam geçirmeniz önemli.
Susan Miller

Kova Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder