30 Nisan 2011 Cumartesi

Boğa Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

, , Mayıs 2011 Boğa burç yorumu, , , , Susan Miller Mayıs 2011 Yorumu, Rezzan Kiraz Mayıs 2011, Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumları,

Boğa Burcu Mayıs 2011 burç analizi,
2011 Mayıs ayı boğa burcu yorumları,
Mayıs 2011 de boğa burcunu neler bekliyor

2011 Mayıs Ayı Boğa Burcu

Mayıs ayı çok sayıda sosyal gelişmelerle dolu geçecek, bunlardan birkaç tanesi gerçekten önemli görünüyor. 2 Mayıs’ta oluşan dolunay ile birlikte romantik bir ilişkiniz hoş bir şekle girecek. Bu sonuçtan memnun kalacaksınız. Yakın Gelişmeleri çok iyi izleyin! Derim. Eğer partneriniz size bir şey anlatmaya çalışıyorsa onu mutlaka dinleyeceksiniz. Mükemmel çözümler bulabileceksiniz ve kalbiniz sıcacık olacak. Mayısın ilk haftasında ait olduğunuz grup içinde yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Bu konudaki kararınızı aniden verebilirsiniz. Eğer bir komiteye gönüllü girerseniz üstleneceğiniz sorumlulukları taşıyabileceğinizden emin olmalısınız. Birçok kişi size güveniyor olacak.

Hem astrolojik olarak hemde yaz sezonunun gelmesiyle birlikte size çok uygun bir dönemde yaz sezonu dahil, bulunduğunuz için oldukça neşeli ve mutlu olmalısınız. Yıldız haritanıza göre enerji dolu olacak ve hedeflerinize doğru güçlü ve kararlılık duygusu ile ilerleyeceksiniz. Mart ve nisan ayları, kontrolünüzün dışında oluşan dış etkenlerden dolayı sürpriz gelişmelerle dolu geçmişti. Mayıs ayında ise ortamı daha sakin ve daha net göreceksiniz. Bu iyi bir haber. Artık yeniden önceliklerinize dönebilir ve kafanızı karıştırabilecek ortamlardan uzak kalabilirsiniz. Rutin hayatınıza döneceğiniz için kendinizi rahat hissedebilir ve kontrolü yeni den elinize alabilirsiniz.

Ayın en önemli vurgularından biri yakın ilişkilerinizde yaşadığınız gelişmeler olacak. Mars ayın ilk iki haftasında yıldız haritanızın arkadaşlık bölümünde dolaştığından bu dönemde dışarı çıkabilir ve arkadaşlarınızla birlikte daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Artık doğum günü dönemine giriyorsunuz. Son zamanlarda içinde bulunduğunuz gergin ortamlardan silkinmeye çalışın. Uranüs’ün, Mars’a yakın olmasından dolayı sosyal hayatınızda birkaç sürpriz gelişme olabilir ve bu arada bir iki çatışma yaşamanız da mümkün. Ama buna pek kulak asmayın ve olumlu havanızı sürdürerek hoş vakit geçirmenize bakın. Her gergin arkadaşınıza karşılık en az on iki tane olumlu ve neşeli arkadaşınız olacak.

16 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşan yeniay ile birlikte tam kendinizi bulacaksınız. Bu dönem yılın en güzel zamanlarından biri olmaya aday. En önemli girişimlerinize bu dönemde başlamalısınız. Eğer hayatınızın ne zaman mükemmel olacağını sorguluyorsanız, işte zamanı geliyor! Bu dönemde atacağınız adımlar çok önemli. Eğer doğru hareketler yaparsanız inanılmaz ilerlemeler ve atılımlar kaydedebilirsiniz.

Bu muhteşem ayı sonuna kadar değerlendirmeye çalışın. Hem aşk hemde iş hayatınız da bu arada atacağınız adımlar oldukça uzun süreli ve kalıcı adımlar olacak unutmayın. Kendinizi geliştirme girişimleri en önemli önceliğiniz olabilir. Yeni bir egzersiz programına veya spora başlayabilir, kendinize yeni kıyafetler alabilir, dış görünüşünüzü değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu etki hem kadınlar hem de erkekler için geçerlidir.

Boğa Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder