30 Nisan 2011 Cumartesi

Terazi Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

Mynet Nisan 2011 Aylık burç yorumu, Terazi Burcu mayıs 2011 yorumu, , , , Aylık Burç Yorumu, , , Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumları,

Terazi Burcu Mayıs 2011 burç analizi
2011 Mayıs ayı Terazi burcu yorumları
Mayıs 2011 de Terazi burcunu neler bekliyor

2011 Mayıs Terazi Burcu

Bu ay Uranüs terazilere çok dostça davranacak, bu nedenle her şeye rağmen durumunuz iyi olacağa benziyor! İş hayatınızda sizi bekleyen pek çok görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız ya da size bağlı olan biri mart veya nisan ayındaki tutulmaların bir sonucu işten ayrılmış olabilir. Eğer durum böyleyse işleri tamamlamak için her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kalmış yada kalacak olabilirsiniz. Eğer size yakın ve güvendiğiniz biri işten ayrılmadı ise, o zaman birlikte çalıştığınız bir kişi son zamanlarda biraz gergin olabilir. Bu kişi mayısın ilk günlerinde de üzülerek söylemeliyiz ki! böyle olağan dışı davranmayı sürdürecek. Bu insanı neşelendirmek için elinizden geleni yapmaya çalışın.

İş akışınızın hayli dengesiz olması da durumu zorlaştırıyor. Yoğun çalışmak ve iş beklemek arasında kalan bir tempoda çalışmak zorunda kalmış olabilirsiniz ve bu çok bunaltıcı olabilir. Ancak günlük iş hayatınız 15 Mayıs’ta, Mars’ın en sonunda bu bölgeyi terk etmesi ile düzelecek. Gördüğünüz gibi, iş hayatınız hep bu kadar çılgın olmayacak. Eğer birisi ile önemli bir işbirliği ya da ortaklık konusunda görüşmeler yapıyorsanız, çok yakın bir zamanda karşılıklı taahhüt altına girmeye hazır olabilirsiniz.

Mars’ın 16 Mayıs ile 24 Haziran arasında ciddi ortaklıkları simgeleyen yedinci evinizde bulunması, gerekli evrakları imzalamak için daha fazla beklemenize gerek kalmadığına işaret ediyor Merkür gelecek ay, 14 Haziran’dan, 9 Temmuz’a kadar gerileme dönemine girecek. Yavaşlamaları 1 Haziran kadar erken hissetmeye başlayabilirsiniz. Eğer bazı evrakların imzalanması gerekiyorsa bunu haziranda değil de mayıs ayında yapın. Merkür’ün gerilemede olduğu dönemde ya da bu gezegenin gerilemeye başlamasından hemen önce evrak imzalamanız önerilmez. Bu işi ya şimdi yapın ya da temmuz ayı ortasına kadar bekleyin bu kadar basit. Genel durumunuz ve şöhretiniz açısından muhteşem bir dönemdesiniz.
Venüs, 8 Mayıs’ta mesleki statünüzü simgeleyen onuncu evinize girecek ve 5 Haziran’a kadar burada kalacak. Bu dönemde hakkınızdaki konuşmalar çok iyi olacak. Sizin için değerli ancak biraz riskli olan fikirlerinizi ve planlarınızı gündeme getirin. Üst düzey kişiler size inanıyor sevgili Terazi, onun için başka bir zaman onaylanması zor olan projelerinizi şimdi ortaya çıkarın. Eğer önemli bir kişiye yaratıcı bir fikir sunmanız gerekiyorsa, bunu 4 veya 5 Mayıs’ta, ya da en iyi günlerinizden biri olan 8 Mayıs’ta yapın.

25 Mayıs’ta Venüs, Uranüs ile bir etkileşime girecek, o nedenle kariyerinizdeki gelişmelere dikkat edin bu gelişmeler muhteşem olabilir. Bir haber sizi çok heyecanlandırabilir birçok açıdan dikkatle izlenmesi gereken bir gün! Duygusal açıdan da, hayatınızdaki diğer konularda olduğu gibi, iyi günlerle birlikte pek iyi olmayan günler de geçirdiniz. Eğer biriyle birlikteyseniz, iş yerinizdeki bütün bu hareketlilikten dolayı bu kişi ihmal edildiğini düşünebilir. 16 Mayıs’ta, Mars’ın ilişkiler bölgenize girmesiyle işinizde tempo daha sakin olacak, fakat hemen ardından birlikte olduğunuz kişi kendisiyle hiç ilgilenmediğinizi iddia ederek şikayet etmeye başlayacak. Çok hızlı bir şekilde vites değiştirmeniz gerekebilir sevgili Terazi burçları. Nasıl hissettiğinizi biliyoruz, sevgili arkadaşlar yorgun olmanıza rağmen dinlenmeniz mümkün değil. Bir patronunuz, bir de sevgiliniz ilgi bekliyor. Maalesef hayat böyle! Aslında gerçekten ilgiye ihtiyacı olan partnerinize şefkat gösterirseniz, kendisinden sizi memnun edecek bir değişim görebilirsiniz.

Partneriniz olsa da, olmasa da önünüzde size özel birkaç güzel gün var bunları mutlaka değerlendirin derim. Genel olarak 1 ve 7 Mayıs tarihleri arasında özelliklede gözlerinizi açık tutmalısınız. Bu günlerde Venüs hala sizinle uyumlu İkizler burcunda bulunuyor olacak. İkizler seyahat burcudur ancak sizin gibi birinin yeni biri ile tanışmak için mutlaka seyahat etmesi gerekmiyor. Yıldız haritanız, kendi mahallenizde günlük işlerinizi yapmak için dolaşırken bile aşkın kapınızı çalabileceğinizi gösteriyor. İyi görünmeye bakın!

Merkür ve Uranüs’ün çok dost göründüğü 5 Mayıs’ı özellikle not edin. Çok duygulu bir e-posta, sesli mesaj, mektup ya da başka yollardan bir haber alabilirsiniz. 8 Mayıs da, sadece aşk konusunda değil çocuklarla ilgili konularda da çok mutlu bir gün olacak sizler için. Biriyle buluşmak için ideal bir akşam, özellikle bir arkadaşınız size birini tanıştıracağını söylerse kabul edin. Bu akşam, aşk meleği Eros’un oklarını size göndereceği bir akşam olabilir. Ay’ın da size uyumlu hava burcu Kova’da olması sayesinde her şey istediğiniz gibi gelişecek. Hazır mayısta aşk ile ilgili günlere işaretler koymaya başlamışken, Venüs’ün, Uranüs’e bir öpücük göndereceği 25 Mayıs gününü de unutmayın derim. Çekiciliğiniz ortada olacak onun için kendinizi eve kapatmayın.

Hayatınızda biri olsun ya da olmasın, bu gün birçok muhteşem ve beklenmedik olayla dolu olacak! Kısaca, bu ay en romantik anlarınız 1 ve 8 Mayıs arası gibi görünüyor, ayrıca 4, 5, 8 Mayıs çok özel olacak. Bunlara ilave olarak da özellikle 12, 17, 25 ve 27 Mayıs’ı da mutlaka bir kenara not edin derim şimdiden. Her zaman seyahate hazırsınızdır ve 31 Mayıs’a dört gün kala kısa bir seyahat fırsatı doğacak. Eğer doğum gününüz 18 Ekim’e veya yakın bir güne düşüyorsa bu dolunaydan çok daha fazla yararlanacaksınız demektir. Sizlerede kısaca özetleyecek olursam, son zamanlarda çok fazla seyahat etmiş olsanız bile yine de seyahat etmek isteyeceksiniz. Ay sonunda mutlaka bir yada birkaçtane daha seyahat şansınız olacak fakat daha önce 2 Mayıs’taki dolunayda ödemeniz gereken faturalar, almanız gereken eşyalar ve halletmeniz gereken işler var. Eğer bir anda nakit sıkıntısına düştüğünüzü hissederseniz daha fazla para bulmak için bir plan yapmanız ve paranızı daha iyi idare etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek. Bunu da 15 Mayıs’taki yeniaydan hemen sonra başarabilirsiniz. Bu yeniayda birkaç fedakarlıkta bulunmanız gerekebilir ama karşılığında daha önemli bir hedefe ulaşabilmek için büyük bir adım atabilir ya da maddi güvence sağlayabilirsiniz.

Uranüs’ün açısı muhteşem olacak, biranda hiç ummadığınız bir yardım ya da bir para alabilirsiniz. Eğer hayatında ciddi biri olan bir Terazi iseniz, Mars’ın Koç burcuna geçmesi ve yedi hafta süresince burada kalması ile sarsıntılı bir dönem geçirebilirsiniz. Mars, Güneş’inize 180 derecelik bir açıda duracağı bu konum nedeniyle en uysal partner bile şikayetçi biri haline gelebilir. Eğer partneriniz bazı konularda pişmanlık duyuyorsa bunu öğreneceksiniz ve bu durum aniden ortaya çıkacak. Siz politik olun karşınızdakinin ne düşündüğünü bilmek, bilmemekten daha iyidir.

Partneriniz sizi eleştirebilir ya da tam tersi size ihtiyacı olduğunu belirtebilir, bu durumun her ikisi de mümkün görünüyor, kesin olan bir şey varsa o da partnerinize daha fazla ilgi göstermeniz gerekecek. Zaten siz de bunu yapmaya çok isteklisiniz. İzleyin bakalım daha neler olacak! Görelim derim. Her hangi bir birlikteliğiniz olsun ya da olmasın 25 Mayıs’ta, yönetici gezegeniz Venüs’ün, Uranüs’ten muhteşem bir ışın alması ile yepyeni bir flört yaşayabilirsiniz. Biranda heyecanlanacak ve aşkla parıldayacaksınız. Aşk iş yerinde yeşerebileceği gibi spor salonunda da parlayabilir. Bu kadar popüler olmak moraliniz için de mucizeler yaratacak!

Susan Miller

Terazi Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder