30 Nisan 2011 Cumartesi

Oğlak Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

, Oğlak Burcu mayıs 2011 yorumu, , Oğlak Aylık burç Yorumu, Susan Miller Mayıs 2011 aylık Burç Yorumu, Aylık Burç Yorumu, , , ,

2011 Mayıs ayı oğlak burcu yorumları,
oğlak burcunu Mayıs 2011 de neler bekliyor,
oğlak burcu Mayıs 2011 burç falı

Oğlak Burcu Mayıs 2011 Burç Analizi

Oğlak burcunun hangi gününe denk gelirse gelsin, bu ay sizi çok sayıda romantik gece ve günler bekliyor ; 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 19, 23, 25, 28 ve 29 Mayıs olarak ilk göze batanlardan bazıları. Bu ay hobilerinizi de geliştirebilirsiniz. Mutlu ve eğlenceli bir havada olduğumuzda daha yaratıcı oluruz. Bu ay 16 Mayıs’tan itibaren yeni başlayacağınız ya da bir süredir devam eden ancak daha iyi olması için çözüm bulmanız gereken yaratıcılıkla ilgili özel bir projede çok büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Hayal gücünüz müthiş olacak ve daha da iyisi bunlar uygulanabilir nitelikte olacak. 17 ve 18 ya da 21 ve 22 Mayıs’ta bir fikrinizin sunumunu yaparsanız mutlaka onay alabilirsiniz sevgili arkadaşlar. Ayın sonunda 31 Mayıs’ta ikinci dolunay oluşuyor. Bu dolunay dinlenmenize ve gevşemenize izin verecek. Biraz yalnız kalıp kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz onun için bu tarihin dört gün yakınlarında temponuzu yavaşlatmaya bakın.

Bu zamanda sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekecek zira enerjiniz düşük olabilir. Acaba çok sosyal olmaktan mı? Bu iyi bir neden olabilir! Hepimiz böyle bir soruna sahip olmak isteyebiliriz! Muhteşem bir ay sizi bekliyor, madem öyle bu ayın getirdiği güzel şeyleri toplamaya hazırlanın! Sevgili arkadaşlar. Sizlerede kısaca özetlersek sevgili arkadaşlar; Bu ay seyahat, arkadaşları ve eğlence tüm vaktinizi alacak gibi. Omuzlarınızdaki ağır sorumluluklara rağmen özellikle 9 Mayıs’ta bunalabilirsiniz, birçok eğlenceye katılma fırsatını bulacaksınız. Bunu başarabilmenizin nedeni işlerinizi organize etmedeki becerilerinizden geliyor. Artık daha verimli bir şekilde çalışabileceksiniz. Verimli çalıştıkça elinizdeki işleri azaltabilecek ve böylece eğlence için daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Bir Oğlak olarak hırslı bir burç sayılırsınız. Kendinizi amaçlarınıza doğru iyi yönlendirebilirsiniz ve liderlik vasıflarınız oldukça yüksektir. Bu ay kesinlikle daha az çalışmayacaksınız, sadece her iki dünyanın da iyi taraflarını tadacaksınız, İşinizde ilerleme, sosyal hayatınızda eğlence!

Ve 2 Mayıs’ta oluşan dolunay ve bu tarihe yakın dört gün içinde bir partiye, kutlamaya katılabilir ve böylece kalabalık bir topluluğun arasında yer alabilirsiniz. Bu olay bir düğün sevgili arkadaşlar, eski arkadaşların bir araya gelmesi ya da herhangi bir spor müsabakası sonrası kutlamalarınız dahi olabilir. Bu her ne olursa olsun size çok heyecan verecek. Mayısın ilk haftasının eğlenceli geçeceği kesin! Ayın ilk yarısında çabuk ve kısa ve aynı zamanda hiç beklenmedik seyahatler mümkün. Eğer yeni bir arabaya ihtiyacınız varsa, onu bu ay satın alabilirsiniz. Kış aylarında iç mekanlara kapandıktan sonra mayıs ayı sizi hür ve özgür bırakacak! Sevgili arkadaşlar. Bu ay ev ve aileniz odak noktalarınızdan biri olacak. Evinizle ilgili onarım işleri yapabilir ve kendinizi hem meşgul edebilir, hem de dinlendirebilirsiniz. Evinizle ilgili ufak tefek işleri yapmak için kursa gidebilir ya da tanıdığınız bir ustaya akıl danışabilirsiniz.

Bu ay eğer varsa, ailenizle ilgili sorunlar da çözümlenecek. En iyi sonuçları alabilmek için evinizle ilgili projelere ya da ailenizle bazı meseleleri görüşmeye 15 Mayıs ve sonrasında başlayın. Bu işleri tamamlamak için 24 Haziran’a kadar vaktiniz var ama Merkür’ün 14 Haziran ile 9 Temmuz arasında gerileyeceğini sakın unutmayın. Bu gerileme sizin en güzel zamanlarınızın bir kısmıyla örtüşecek. 16 Mayıs’ta aşk evinizde doğan yeniayla birlikte eğlence imkanınız artacak. Bu günleri uzun zamandır bekliyordunuz ve bu günler tam beklentilerinizin paralelinde gelişecek.

Eğer beraberliğiniz yoksa ve ayın ikinci yarısında yeni biriyle tanışırsanız ki bu çok olası, bu kişi ayakları yere basan, komik ve sadık biri olacaktır onu hep yanınızda tutmak isteyebilirsiniz! Beraberlikleri olan Oğlaklar da çok fazla şanslı olacaklar. Venüs, beraberlikler evinize geçerek. İlişkinizin, sevdiğiniz yönlerini ve birbirinize neden aşık olduğunuzu tekrar hatırlatmaya yardımcı olacak. Eğer bebek sahibi olmaya hazırsanız, uzun zamandır beklediğiniz mutlu haberi alabilirsiniz. Bu yönde ilk adımları atmak için 16 ile 23 Mayıs arasını değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Mayıs ayının son haftası da denemek için oldukça uygun..

Astrolog Susan Miller

Oğlak Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder