30 Nisan 2011 Cumartesi

Koç Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

, , , Koç Aylık burç Yorumu, , , Susan Miller Mayıs 2011 Yorumu, Rezzan Kiraz Mayıs 2011, Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumları,

Koç Burcu Mayıs 2011 Burç Analizi
2011 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Mayıs 2011'de neler bekliyor

Koç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu 2011

Koç burcunu Mayıs ayında, son günlerdeki yıldız hareketlerinin etkisiyle çok güzel bir ay bekliyor. Karşınıza pek çok iyilik ve yenilik çıkmak üzere! 16 Mayıs’ta Mars, Koç burcuna geçtikten sonra 25 Mayıs’a kadar harika bir dönem geçireceksiniz. Bu dönem 2011'in en iyi dönemlerinden biri olacak ve iki yıllık önemli yeni bir evreyi başlatmanıza izin verecek. Hayatınızın birçok alanında değişiklik yapma imkanı bulabilirsiniz. Birdenbire başkalarının sizin liderlik yapmanızı beklediğini görecek ve bundan çok memnun olacaksınız.

Mars 16 Mayıs’ta burcunuza geçene kadar önemli planlarınızı uygulamaya başlamayın. Tohumlarınızı ekmek için yaklaşık 2 ay, yedi hafta, gibi bir süreniz olacak. Olaylara başladığınız zamanın önemi çok büyüktür. Mars, hedeflerinize başarıyla ulaşmanız için gereken cesaret, motivasyon ve dayanma gücünü verecek. Aşkta bile son derece seksi ve özgüvenli olacaksınız. Sizi bekleyen iyi şeyleri anlatmaya kelimelerin gücü yetmiyor! Eğer bir yatırım ya da girişimi başlatmak veya yeni bir ilişkiye başlamak istiyor ama çekiniyorsanız bu işe şimdi hemen başlayabilirsiniz.Kendinize bir iyilik yapın ve Merkür gerilemeye başlamadan harekete geçin. Kaybedecek bir saniyeniz bile yok! Mayıs sizler için çok ama çok verimli bir ay olmaya aday! Görünüyor. Mayısın ilk haftasını planınızı mükemmelleştirmekle geçirin. Tüm varsayımlarınızı test edin, strateji oluşturun ve ayın ikinci yarısında ortaya çıkmaya hazır olun.

Ayın ilk iki haftasında bu planlarınızı meraklı güzlerden saklayın. Fikirleriniz hakkında güvendiklerinizle daha sonra konuşursunuz zira şimdi buna vaktiniz olmayacak. Düşünmeye ayıracağınız zamanı konuşarak harcamayın. 16 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesini beklerken zamanınızı alacak başka konular olacak. Şimdi mayısın ilk başından başlayalım. 2 Mayıs’taki dolunayla birlikte elinize yüklü miktarda para geçebilir. Yine de bu dolunayın bazı açılarından dolayı elinize geçecek olan bu paranın maddi yükümlülüklerinizi anca karşıladığını görebilirsiniz. Böyle bir durumda soğukkanlılığınızı kaybetmeyin zira 16 Mayıs’taki yeniaydan hemen sonra daha fazla para kazanmak için nefis fırsatlar yakalayacaksınız. 16 Mayıs’taki yeniay zam istemek ya da yeni işinizde maaş pazarlığı yapmak için yılın en iyi zamanı. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni müşteriler kazanmak ya da büyük ortaklarla kârlı yeni anlaşmalar yapmak için tüm gücünüzle bastırın. Harekete geçmek için tam iki haftanız var ama en güçlü döneminizin 16, 17 ve 18 Mayıs olduğunu aklınızda bulundurun. Yeniayın hemen sonrasındaki günler en güçlü günlerdir. 16 Mayıs’ta Mars’ın devreye girdiğinden de söz etmiştik, gördüğünüz gibi bu tarih aynı zamanda yeniayın oluştuğu tarih olarak da göze batıyor, bu yeniay daha fazla para kazanmanız için enerji santrali gibi çalışacak!

16 Mayıs’taki yeni ayda bazı engeller olacak ama bu zaten her zaman olan bir şeydir. Neptün’ün sert açısı, elinizdeki verilerin karmaşık olduğunu ya da tam ulaşamayacağınızı gösteriyor. Satürn’ün sert açısı ise birisini ikna etmenin kolay olmayacağını gösteriyor ama böyle bir durumda siz denemeye devam edin. Daha fazla evrak işleriyle uğraşmanız ya da stratejinizde bir değişiklik yapmanız gerekebilir. Sorun değil siz bunu yapabilirsiniz. Önünüze bu tip engeller çıktığında önsezilerinizle ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Tüm bu koşulların iyi tarafı hem Satürn, hem de Neptün’ün, Koç burcundaki Mars’a destek olması, yani sonunda hakkınız olan küp dolusu altını bulabileceksiniz! Zaten bu yeniay tohum ekmek, ektiğiniz ürüne bakmak ve beslemekle ilgili. Bu zamanda ektiklerinizin karşılığını, ya hemen ya da altı ay sonra kasım ayında alacaksınız.

Bu ay seyahat de gündeme gelecek ve 31 Mayıs’ta ayın ikinci dolunayında ve dört gün yakınlarında seyahat edeceksiniz. Derin bir nefes alıp, bakış açınızı genişletmek ve hayatın tadını çıkarmak için müthiş bir zaman. Ayın sonunda seyahat ettiğinizde dolunayın enerjisiyle uzak bir şehirde muhtemelen de yabancı bir ülkede ve bir kutlama gecesine katılabilirsiniz. Bu zamanda bavulunuzu toplayıp eve dönmek üzere olacaksınız ama dönmeden önce seyahatinizin son gecesi müthiş eğlenceli geçebilir. Bu dolunay Jüpiter mutluluk, Mars eylem ve Venüs’e zevk tatlı ışınlar günderiyor. Dünyanın değişik bir yerini gürmek istiyorsanız şimdi bu şansa sahip olacaksınız. Eğer doğum gününüz 30 Mart ve dört gün yakınlarına düşüyorsa bu dolunaydan en çok siz yararlanacaksınız demektir. Aşk hayatınıza gelince ayın çoğunluğu neşeli ve eğlenceli geçecek ama bir gün haricinde. Bunu söylemek zorunda kaldığımız için Üzgünüz ama 9 Mayıs’ta Satürn, Güneş’e öfke dolu bir ışın gönderdiğinde dikkatli olmalısınız.

Böyle bir gün hayatınızdaki özel birine herhangi bir konuyu gündeme getirmek için hiç uygun değil zira beklediğiniz sıcak yaklaşımı bulamayacaksınız. Aslında bu kişinin dikkati dağınık hatta daha kötüsü çok sinirli olacak. Donup kalabilirsiniz! Eğer bekarsanız ve Belki de bu koskoca denizde sizin için kulaç atan başka balıklar da vardır! diye düşünüyorsanız, bunu araştırmanızın size hiçbir zararı olmaz! Nisan ortasını izleyen haftalarda, yeni hayranlarınızın bayılacağı özel bir çekime sahip olacaksınız. Çılgınlar gibi flört etmekten çekinmeyin! Evlisiniz, bekarsınız ya da ciddi bir ilişkiniz mi var? Yıldız haritanıza göre bu ay partnerinizle daha kolay iletişim kurabileceğiniz için ilişkiniz iyi gidecek.

Koç Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder