30 Nisan 2011 Cumartesi

Yengeç Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

, Yengeç Burcu mayıs 2011 yorumu, Mayıs 2011 Yengeç burç yorumu, , Susan Miller Mayıs 2011 aylık Burç Yorumu, Aylık Burç Yorumu, , Rezzan Kiraz Mayıs 2011, ,

Yengeç Burcu Mayıs 2011 burç analizi,
2011 Mayıs ayı Yengeç burcu yorumları,
Mayıs 2011 de Yengeç burcunu neler bekliyor

Mayıs 2011 Yengeç Burcu

Yengeç Burcu İçin Bu ay, 2 Mayıs’ta oluşan şefkatli ve romantik dolunay ile başlayacak. Bu dolunayın etkisi 6 Mayıs’a kadar sürecek. Eğer biriyle birlikteyseniz bu dolunay aranızdaki duyguların netleşmesini sağlayacak, eğeryalnızsanız o zaman hayatınıza yeni biri girebilir. Diğer bir olasılık olarak ise eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız bu dolunay beklediğiniz müjdeyi getirebilir. Eğer hamileyseniz ve doğumunuz yakındaysa, bu dolunayın dört gün yakınlarında doğum yapabilirsiniz. 2 Mayıs dolunayının etkilerini seveceğinize inanıyoruz. Bu dolunay, sürpriz gelişmeler gezegeni Uranüs’e hoş bir açı yapıyor olacak. Gelişmeleri tahmin edemeyeceksiniz ama sonuçlardan memnun kalacaksınız. Bu dolunayın tek kötü yanı para konusunda endişeli olmanız olacak, çünkü dolunay Satürn’e zor bir açı yapacak. Özel hayatınızla ilgili planlarınız, sosyal ve romantik ortamlar, ayrıca doğum yapma ihtimali para durumunuzu gerginleştirebilir.

Yengeç burçları, saçma sapan gelişen olaylar yolunda gitmeyen işler karmakarışık bir aşk trafiği derken birde son zamanlarda para konusunda sonderece karamsar ve endişeliydiniz belki ama merak etmeyin hızır yardımınız yolda. Kariyeriniz muhteşem bir döneme girmek üzere çünkü enerji veren Mars, son iki yıldan beri ilk defa 16 Mayıs tarihinde onuncu şöhret ve başarılar evinize geçecek. Mars, yedi hafta boyunca bu evde kalacak. Mesleki açıdan size uygun birçok fırsat yakalayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz önemli kişilere ulaşabilecek ve istediğiniz yardımı onlardan alabileceksiniz. Mayıs ayının ikinci yarısında alacağınız yeni iş teklifleri statünüzü üst seviyelere taşıyacak ve sektörünüzde önemli bir konuma geleceksiniz. Bu dönemi çok ciddiye almalısınız.

Artık önünüze çıkan fırsatları daha iyi bir şekilde değerlendirebilecek ve planlarınızı gerçeğe dönüştürebileceksiniz. Fakat hızlı bir ritimde çalışmalısınız zira Mars’ın, 16 Mayıs ile 24 Haziran arasında onuncu evinizde kalacak olmasına rağmen Merkür’ün dahil olduğu başka bir ters etki devreye girmek üzere. Gördüğünüz gibi mayıs ayı umduğunuz kadar verimli geçemeyecek. Merkür iletişimi, anlaşmaları, algılamayı ve ticareti yönetir. Merkür gerileme döneminde yeni bir işe başlamak pek doğru bir karar olmayacaktır. Bu kuralın dışında kalan tek istisna, yeni iş görüşmelerini eskiden tanıdığınız bir kişiyle yapıyorsanız geçerlidir. O zaman Merkür gerilemesi sizi etkilemeyebilir. Bu durumda Merkür, geriye dönerek bu kişiyle birlikte bir şeyler başarmanıza fırsat tanıyor olabilir.

Eğer durum böyleyse bu kişiyle birlikte başarılı olmanız mümkün. Tabii ki, büyük bir çoğunlukta yeni bir iş görüşmesini eskiden tanıdığımız bir kişiyle yapmayız. Dolayısıyla Merkür gerilemesi döneminde yeni bir işe girmek hiç tavsiye edilebilecek bir durum değil! Bu dönemde yapacağınız anlaşmalar daha sonra tekrar revize edilmek zorunda kalabilir. Bu dönem algılamayı da etkilediği için kabul edeceğiniz görev, ilerde hiç beklemediğiniz ve sevmeyeceğiniz bambaşka bir göreve dönüşebilir. Bu iyi değil! Birçok insan için kariyer güvenceyi temsil eder! Kısaca özetlersek, 16 Mayıs’tan itibaren muhteşem bir kariyer dönemine giriyorsunuz ama elinizi çabuk tutup 31 Mayıs’a kadar tüm girişimlerinizi tamamlamalısınız. Tüm ışıklar yeşil yanıyor, sevgili Yengeç, hiç vakit kaybetmeden harekete geçmeye bakın! 16 Mayıs’ta başlayacak olan bu önemli kariyer dönemine girmeden önce dinlenme ve eğlenme şansınız olacak. Ayın ilk yarısı inanılmaz sosyal ve romantik geçebilir. Şimdi de ayın başındaki gelişmelere bir bakalım.

Son zamanlarda da hissettiğiniz bu baskı geçici görünüyor. Eylül başı itibariyle son iki yıldır para konusunda yaşamış olduğunuz kabus sona ermeye başlayacak. Bir Yengeç olarak uzun bir yolculuğun sonuna geliyorsunuz. Satürn yer değiştirdiğinde para kazanmanız daha kolay olmaya başlayacak! Eğer 4 Temmuz veya dört gün yakınlarında doğduysanız bu dolunayın enerjisinden iki kat daha fazla etkileneceksiniz. Bu dönem sizin için eğlenceli geçecek. Unutmayın ki, 2 Mayıs dolunayının enerjisi bu tarihin dört gün öncesi ve sonrasında hissedilecek. Beşinci eğlence ve aşk evinizde yılda sadece bir kez dolunay oluşur İşte bu o! Ayrıca Mayıs’ın ilk haftasında önemli bir yaratıcı projeyi bitirmek ya da sevdiğiniz bir hobinizin güzel sonuçlarını görmek üzere olabilirsiniz. Bu ay, özellikle mayısın ilk yarısında seyahat olasılıkları da yüksek görünüyor. Eğer seyahat etmek fırsatı olmazsa, uzak mesafede bulunan kişilerle telefonda görüşebilirsiniz.

Yengeç Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder