26 Haziran 2011 Pazar

Akrep Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.
Akrep burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size benzer yönleri olan insanları itici bulmayın. Farklı özellikler taşıyan bu kişilerin deneyimlerinden yararlanın. Kaprisli insanlardan uzak durun. Sevdiğiniz kişiye açılmanız için uygun bir dönem.

Akrep burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olabilir.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı bu kez de sizin atmanızı bekliyor olabilir.

İş Yaşamı : Haftanın ilk günü çıkacağınız iş yolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek. İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor.

Para Durumu: Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli bir para olabilir. Paranın idaresindeki yetenekleriniz size ciddi para sorunları yaşatmıyor.

Dikkat: Önümüzdeki günler içinde çok ısrarcı biriyle sorun yaşayacaksınız. Ettiğiniz vaatlerin bazılarını not etmeniz gerekebilir. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var.
Akrep burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İlişkinizin her türlü sağlamlığını ölçmek için, önemli bir gün. Gücünüzün üstünde bir çalışma örneği çıkarıyorsunuz. Bugün fazla fedakar olacaksınız. . Kendinizi çok verimli hissediyorsunuz. İsteklerinizdeki artışlarda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Çocukların da katılacağı aktiviteler gündemde olacak.


Akrep Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder