30 Haziran 2011 Perşembe

Koç Burcu Temmuz 2011 Aylık Burç yorumu

Venüsün Yengeç burcu süreci, siz Koçlar için ilgilenmeniz gereken aileniz, sevdikleriniz ve manevi değerleriniz doğal olarak enerjinizi durdurucu ikinci bir etki yaratabilir. Bir yandan da aşk konusunda garip bir şekilde eskiyi hatırlatan anılar gözlerinizin önünde şekillenmeye başlayabilir. Sanki bir şey sizi, eskiye çekiyor gibidir. Doğal olarak ilişkisinde sorun yaşayanlar, bu durumu ne kadar reddetmeye çalışsalar da, ister istemez geçmişi düşünmek zorunda kalabilirler. Ailevi ilişkiler açısından bu dönem evinizle alakalı meselelere duygusal yaklaşımınız, yuvanızın dirlik ve düzeni adına kendinizi ayarlamaya çalışmanız açısından olumludur. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu, yuvanızla alakalı veya duygusal konularda paylaşım içinde olmayı sürdürmeniz, çevrenizle iletişiminizde ailevi değerlerinize önem vermeniz, huzur ve güvenliğinizi yeniden inşa etmek adına cesaretli olmanızdır.

Bugüne kadar yaşadıklarınız ne olursa olsun şimdi gönül birliği yapma zamanınızdır. Belki bu tarihler arasında, değerlerinizi yeniden oluşturmak ve kendinizi güvende hissetmek için bazı kişilerle taviz vermeniz gerekebilir. Böyle anlarda verilen tavizden ziyade huzurunuz ve mutluluğunuz önemlidir. Bunu gurur meselesi yapmayınız. Bazı konularda içinizde belirtemediğiniz, söylemediğiniz duygular olsa bile sevdiklerinizle paylaşım içinde, bunların üstesinden gelmeye çalışınız. iş hayatınızla alakalı konularda gerçekçi bir bakış açısı içinde hareket etmeniz, düşünmeniz ve sistemli, disiplinli bir şekilde ayarlamalar yaparak sorumluluklarınızı ele almaktı. Satürn genel doğası gereği hangi burçta bulunursa bulunsun, o burcun özellikleriyle alakalı içsel ve dışsal baskılar uygulayarak sizi yaşamsal imtihana tabi tutan bir gezegendir.

Onun amacı, sizin bu baskılara rağmen ne denli özgüvenli ve sorumluluk sahibi olduğunuzu sınamaktır. Gelelim Mars gezegenine. Mars ise Satürn gezegeninin tam tersine size mücadele etmeniz için ve isteklerinizi elde etmeniz adına savaşmanızı emreder. Bu durumda Satürn ve Mars gezegeninin iş evinizdeki bu kavuşumu, bir yandan temkinli olmanız diğer yandan ise öne atılmaya ve ele geçirmeye hazırlanmanız anlamı taşıdığından iki farklı olgunun savaşı gibi durabilir. Biz burada olumsuz etkilerinden ziyade bu iki enerjiyi nasıl olumlu kullanabilir ve bu dönemi başarılı geçirebiliriz onun üzerinde duralım. Tabi ki sizin genel doğanızı da göz ardı etmeden. Sizin de bildiğiniz gibi, bir Koç daima savaşçıdır. Onun astrolojik olarak dünyaya geliş amacı isteklerinin peşinden giderek ele geçirmektir. Önündeki engel veya istediği şeyin imkansızlığı onun için önemli değildir. Çocuksu bir cesaretle fayda zarar hesabı yapmadan ileriye atlayabilir. Oysaki iyi düşünmesi ve sistemli hareket etmesi ve varmak istediği hedefin çok iyi tespit edilmesi lazımdır.

Temmuz ayı tüm burçlarda olduğu gibi, Siz Koçlar için de bu iki enerjinin etkisi altında geçeceğine göre yapılması gereken öncelikle iş hayatınızla alakalı tüm konularda kendinizi sisteme uygun bir şekilde düzenlemenizdir. Çünkü bir yandan Satürn Başak burcunda çalışma koşullarınızda zorluklar çıkararak sizin kendi içinizde güvensizlik yaşatırken, Mars gezegeni de aynı şekilde Başak burcunda kendinizi ortaya koymanızda temkinlilik verebilir. Finansal açıdan Temmuz ayı içinde parayla alakalı yaşam alanlarında direk olarak etkili olabilen gezegen etkinliği yok. Bu durumda bu evlerin yönetici gezegenlerinin Temmuz ayı içindeki hareketlerini incelememiz gerekiyor. Dikkate alacağımız ilk enerji, kendi kazanımlarınızı ilgilendiren para evinizin yöneticisi olan Venüsün seyri. Bildiğiniz gibi bu dönemde Venüs yengeç burcunda ilerlemekte ve yuva evinizden transit geçmekte. Demek oluyor ki, kazanımlarınız konusunda son derece hassas bir süreçtesiniz.

Özellikle 1 Temmuz-12 Temmuz arası bu hassasiyet daha fazla yoğunlaşabilir. Para konusunda bazı iniş ve çıkışlar olması mümkün. Yani dalgalanmalar olabilir. Bir düzensizlik, gelecek paranın belirli yerlerde kullanılması mecburiyetini doğurabilir. Bu sürecin parasal konularda birçok olasılığı içinde barındırdığını söylemek mümkün. Bunlardan en önemlisi. Aile, evlilik, iş ortaklığı, yeni yapılan sözleşmeler yoluyla maddi kazançlar elde edilmesidir. Yalnız para evinizin yöneticisinin yengeç burcundan geçecek oluşu tutumlu davranmanız gerektiğinin de göstergesidir. Belki de elinize geçecek para evinizle alakalı giderler için kullanılacağından dikkatli olmanızı gerektiriyor olabilir.


Koç Burcu Temmuz 2011 Aylık Burç yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder