30 Haziran 2011 Perşembe

Başak burcu Temmuz 2011 aylık burç yorumları

Başak burcu Temmuz 2011 aylık burç yorumu

Bu ay Başakların geçen aylara göre daha güçlendiğini görüyorum. Ama ayın başlarında…

Öte yandan kimi Başaklarda kafa karışıklığı var, abartılı bir duygu hali içinde olacaklar. Aşırı beklentiler içinde olacaklar gibi. Boğadaki Mars ve Venüsün onlara verdiği moral ve cesaret ile gereğinden fazla beklenti içinde olabilirler.

Kimi Başaklar da bu ay zoru başaracaklar. Çok yıpranacak, yorulacaklar ama başaracaklar. Bu arada uzaklardaki yakınlardan veya yeni tanışacağınız ama size yardım edebilecek değerli kişilerin desteğini alacaksınız atacağınız adımlarda. Hatta siz onlardan destek beklerken ve alırken belki de farkında olmadan siz de onlara yardım etmiş olacaksınız. Böyle bir karşılıklı çıkar ve destek durumu görüyorum.

Gelelim detaylara…

Başakların Temmuz’da kariyerle veya terfi ile bir beklentisi gerçekleşebilir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir iş bu ay sonuçlanabilir. Bu arada, bu işlerle uğraşırken, yeni insanlarla tanışacak ve yakın dostluklar veya işbirliği kurabileceksiniz. Uzaklar da bu ay güzel gelişmelere açık. Ama işlerinizi ay sonuna bırakmamanızı tavsiye ederim. Çünkü ay sonunda iş yerinde, otorite veya yetki sahibi birileri ile bir sorun yaşanabilir. Bir pürüz tartışma yaratabilir. Kısacası Temmuz ortasına kadar olan dönem sizin için daha avantajlı gibi. Hakkınızın yenmemesi için bu ay kararlı ve hareketli olun ve kendinizi gösterin ay ortasına kadar. Sonra da geri çekilin.

İş yerinde değişen koşullar bu dönem içinde rayına oturacak ve çalışmaların meyveleri alınmaya başlanacak. Verimli, aktif, mücadele içinde bir ay olacak sizin için.
Resmi kurumlar ile işi olanlar biraz sürtüşmeli de olsa bir mücadele sonunda beklentilerine uygun sonuçlar alabilir. 22 Temmuzdaki Güneş tutulması kimi Başakların işine yarayacak. Bir amaçlarına ulaşacaklar. Karşı karşıya kaldıkları bir çatışmalı duruma çözüm getirebilecekleri bir şanslı gelişme olacak gibi.. Bir anda uzun zamandır yaşadığınız bir sorundan kurtulacaksınız. İyi veya kötü…

Aşk ve evlilik durumları nasıl olacak?

Evliler bu ay bir karara varacak gibi. Eşle konuşu**** gündemde olan bir mesele Temmuz’da uygulamaya konacak.

Kimi Başaklar için Temmuz sonu pek parlak görünmüyor. Bir boşanma kararı olabilir, anlaşmazlık ciddi boyuta ulaşabilir. Bu arada ruhsal dünyanızı sağlam tutmaya bakın. Sağlığınız aniden bozulabilir yaşanan üzüntüler yüzünden ve bir tedavi süreci başlayabilir.
Bekarlar, Temmuz sizin için olumlu görünüyor. Ama bir aile sorunu veya işte olan bir sorun kafanızı sevgilinize ve evlilik planlarına verememenize neden olabilir. Bence bu ay zaman bulunca dinlenmeyi, sevgilinizle ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Evlilik için sanki erken gibi, şayet özel yıldız haritanız aksini söylemiyorsa. Bu ay erken verilen kararlardan vazgeçme olasılığı var…


Başak burcu Temmuz 2011 aylık burç yorumları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder