29 Haziran 2011 Çarşamba

Oğlak Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş ortamındaki gelişmelere ve değişikliklere zaman ayırmanız gerekiyor. Yeni bir düzen kurmak için ofis ortamında yenilenmelere ayak uydurmalısınız. Daha fazla fedakarlık yapmanız ve hızlı hareket etmeniz gerekecek. Kendinizi yıpratmamaya bakın. Zira altınızda çalışan kişilerle yaşayacağınız sorunlar size beklemediğiniz engeller çıkarabilir.

Oğlak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi zorlukların pençesinden kurtulmak için verdiğiniz mücadele hep başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu durum sizi çaresizliğe itmesin. Fazla sermaye gerektirmeyen işlere yönelin. Aşk rüzgarları sizden yana esiyor.
Oğlak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aile içindeki ciddi birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, aşk beraberliğinizdeki problemlerle birleşince sizi bunalımın eşiğine getiriyor. Bugünlerde kendinizle ilgili bazı korkular barındırıyorsunuz. Epeyce zamandır yaşadığınız haklı gerginliğin size bazı taşkınlıklar yaptırabileceğinden, bazı yanlış kararlar aldırabileceğinden çekiniyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor. Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz.

İş Yaşamı : Kaybettiğinizi düşündüğünüz bir iş bağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni bir iş yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor

Para Durumu: Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere duyduğunuzdan katılmayacaksınız. Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz.

Dikkat: Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden olabiliyor. Bugünlerde problem yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

Oğlak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder