25 Haziran 2011 Cumartesi

Kova Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sırf başarılı olmak için yakın dostlarınızı maddi ve manevi zarara uğratmak hiç de etik bir davranış değil. Yeni tanıştığınız biriyle ilişkiniz duygusal yoğunluğa doğru gidiyor. Sağlığınız için spor yapın.
Kova burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çıkış yolu aradığınız bir problemle uğraşıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalıyorsunuz. Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Size yapılanı hak etmediğiniz. Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Ama onun da bu yaptığınızı hak etmediğinizi görmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : Yetkilerini kullanarak sizinle sürtüşen biri, iş hayatınızı sorunlu yaşamanıza neden oluyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmaya karar verebilirsiniz.

Para Durumu: Biraz zorlanıyorsunuz, ama eskide kalan darlıklarınızla kıyasladığınızda durumun yine de kötü olmadığını görüyorsunuz. İki alacaklınızdan biri, vadeyi uzatma teklifinizi geri çevirebilir.

Dikkat: Bugünlerdeki tanışmalar sizin için önemli. Bir araya geldiğiniz bir gurubun içindeki yabancı bir yüz, bugünlerde belleğinize yerleşecek.
Kova burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz. Yalnız kalmak size olumlu geliyor. Derin konular üzerinde yoğunlaşmak için, bir çok nedeniniz var. Özellikle çevrenizden yardım almak istemediğiniz bir gün içindesiniz.


Kova Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder