24 Haziran 2011 Cuma

Terazi Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklıklar, ikili ilişkiler size yeni sorumluluklar getirmekte. Süregelen anlaşmaların yerini yenilik ve hareket getirecek konular alacak. Uzlaşı içinde olmanızda yarar var. Başkalarının etkisinin artacağı her konuda sorumlu davranmanız yerinde olacak. İkili ilişkilerin yarattığı duygusal sıkıntılar ise oldukça gergin zamanlara işaret ediyor.

Terazi burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bu kadar hassas olmanız bilin ki sizden başkası için bir anlam ifade etmiyor. Ne yaparsanız kendinize yapıyorsunuz. Eski günlere nostalji yapmaktan vazgeçin. Geleceğe umutla bakıp hayata sıkıca sarılın.
Terazi burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar. Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir.

Aşk Yaşamı : Sorunsuz geçen birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir ve bu tatsız gelişmeler kısa bir süre sizi mutsuz edebilir. Alışık olmadığınız için küçük sorunları bile size büyükmüş gibi geliyor.

İş Yaşamı : Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni ortamlara ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

Para Durumu: Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişten şimdi hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz. Değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Onun yerini tutabilecek daha uygun fiyatta satın alabileceğiniz alternatifler var.

Dikkat: Soğukkanlılığınız bir yakınınızın sorununu çözmede çok işinize yarayabilir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemek bile ona fayda sağlayacak


Terazi Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder