23 Haziran 2011 Perşembe

Terazi Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük rutinleriniz bitmek üzere. Son bir kez yaptıklarınızı gözden geçirmeli, eksiklerinizi tamamlamalısınız. İlerleyen saatlerde ilişkiler ve ortaklaşa konular gündeminize gelecek. Yeni kararların alınabileceği şartları tek başına uygulamanız zorlaşmakta. Özellikle anlaşmaların aniden yön değiştirmesi ile başkalarına bağlı hareket etmeniz gerekecek.

Terazi burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün kendinizi son derece güçlü ve moralli hissedeceksiniz. Enerjik davranarak yeni iş bağlantıları kuracaksınız. Bu akşam dostlarınızla neşeli saatler geçirebilirsiniz. Şans oyunlarında yüzünüz gülebilir.
Terazi burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İkinizi de tanıyanlar gerginliğinizin nedeni olarak birinci dereceden arkadaşınızı sorumlu görüyorlar. Bu değerlendirmeden duyduğunuz hüzün, dostluk duygularınızın henüz sağlıklı olduğunu gösteriyor. Sessiz kalmaya kararlı olduğunuz bir konuda tartışmayı başlatan siz olacaksınız. Kendinizi haklı görmeniz için elinizde yeterince veri var.

Aşk Yaşamı : Artık birbirinizi görmeden edemiyorsunuz. Bugün yine birlikte olmak için can atacaksınız. Kendinizi kapılmaktan koruma çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

İş Yaşamı : Hayal kırıklığı yaşamamak için evrenizdeki ilişki sorunlarını iyi gözlemlemeniz gerekiyor. Başarılarınıza biraz sübjektif bakanlar olabilir. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Para Durumu: Gerçekleştiği takdirde, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme, kapınızda bekliyor. Aile içindeki para tartışmaları, ciddiye alınmaya değer görünüyor.

Dikkat: Atacağınız adımlara, göstereceğiniz tavırlara dikkat etmeniz gereken bir gün. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

Terazi burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, kendinizi göstereceğiniz özel ilgi olmalıdır. Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı ve terapi yapmalısınız.


Terazi Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder