24 Haziran 2011 Cuma

Başak Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa işlerin, yatırımların sizi daha fazla meşgul edeceği söylenebilir. Ani kararlarla alınabilecek riskler ise unutulmamalı. Ortağın para durumundan kaynaklanan yeni sorumluluklar öne çıkabilir. Ortak harcamaların getirdiği kısıtlamalara dikkat. Eşle olan duygusal paylaşımlar yanında bazı değişimler zorlayıcı biçimde hayatınıza girecektir.

Başak burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyin olumlu gideceği, başarılarla dolu bir gün yaşayabilirsiniz. İş hayatında yüklü ödemeler aldıkça bunları yeni projelerinize kay-nak olarak kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi fazla sahiplenmeniz onu sıkabilir.
Başak burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Geçirdiğiniz hareketli hafta sonundan sonra hala işe konsantre olamadınız. Bu aralar kulaklarınız çevrenizde konuşulan, tartışılan her şeye kapalı. Hiç bir soruna tanık olmak istemiyorsunuz. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, siz farkında değilsiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz bütün zamanınızı kaplıyor. Başka hiç bir şeye zaman ayırma niyetinde değilsiniz.

Aşk Yaşamı : Yeni bir ilişkiye çok ihtiyaç duymanıza rağmen bunun için bir çaba harcamıyorsunuz. Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa rastlantılar kadar çaba da önemli.

İş Yaşamı : İş günü size bitmek bilmeyecek gibi gelebilir. Ruh haliniz çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştırıyor. Bir iş arkadaşınızla öğle saatlerinde uzun bir sohbetiniz olabilir.

Para Durumu: Bu ara pek çok kişiye hediye almanız gerekiyor. İçinizden geçenlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni bir hediye planı yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Dikkat: Sizin vefasız olduğunuzu düşünenler var. Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle de ailenizi ihmal etmemelisiniz.


Başak Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder