24 Haziran 2011 Cuma

Aslan Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Planlarınızı daha rahat ilerletme şansınız var. Size heves ve yenilik getiren gelişmeler entellektüel çalışmalarda kendini gösterecektir. Yeni konular ve değişik bir eğitim programı üzerinde planlar yapabileceksiniz. Yabancılarla ilgili konular hızlı biçimde yeni açılımlar getiriyor. Aynı zamanda başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz imkanlar olacak.
Aslan burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmemeniz başarınız için önemli olabilir.
Aslan burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir arkadaşınız onunla eşitsiz bir ilişki yaşadığınızı düşünüyor, bunda da haksız sayılmaz. Birlikteyken hep sizin sorunlarınız, sizin yaşadıklarınız, sizin heyecanlarınız konuşuluyor. Oysa onun da sizinle paylaşmak istedikleri var. Bugün size bu düşüncelerini iletebilir. Duyduklarınızdan pek hoşlanmayabilirsiniz ama onun sitemlerini dikkate almanızda yarar var.

Aşk Yaşamı : Bir gün iyi, üç gün kötü giden bir ilişkiyi bitirmemekte inat ediyorsunuz. Yaşadığınız gerilim günübirlik sorunlarla ilgili değil. Aranızda çözümlenemeyen çok temel bir mesele var. Çözebilecekmişsiniz gibi de gözükmüyor.

İş Yaşamı : Hayatınızda en iyi giden şey işiniz. İşinizdeki başarınızın yanı sıra iş arkadaşlarınızla yaşadığınız dostluk sizi çok tatmin ediyor. Bu akşam bir kaç iş arkadaşınızla birlikte program yapabilirsiniz.

Para Durumu: Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hesabını bildiğiniz için her zaman cüzdanınızda harcama yapacak paranız oluyor.

Dikkat: Dostluğa çok önem veriyorsunuz. Bugün verdiğiniz bu önemi göstermekten kaçınmamalısınız.


Aslan Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder