26 Haziran 2011 Pazar

Boğa Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

Boğa burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Uzun süreden beri yaka silktiğiniz yalnızlık sona erecek. Hatta o kadar çok kişiliklerle tanışacaksınız ki kendinize ayıracak zamanınız dahi olmayacak. Sizi sevenlere ihtiyacınız olduğunu unutmayın.
Boğa burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. Birkaç gün içinde bir yolculuk görünüyor.

Aşk Yaşamı : Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için istekli bir havanız var gibi davranıyorsunuz.

İş Yaşamı : Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü

Para Durumu: Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz

Dikkat: Son zamanlardaki baş ağrısı şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir. Aşırı yorgunluğunuz sinirlerinizi de yıpratıyor.
Boğa burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz. Ailenizle ilgili ters giden bazı olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecektir. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün, duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz.


Boğa Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder