28 Haziran 2011 Salı

Aslan Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni hedefleriniz için harekete geçirici şartlar bulacaksınız. Kendinizi iyimser bulduğunuz bu dönem geleceğe yönelik yeni planlar ve düşünceler sahipsiniz. Ancak grup çalışmalarının getirdiği uğraşlar karşısında ikileme düşmeniz söz konusu. Planlı olmalı yaratıcı yanlarınıza güvenmelisiniz. Başkaları ile olan sosyal ilişkilerinizde esnek olmaya özen göstermelisiniz.

Aslan burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size ümit bağlayanlar her hareketinizi dikkatle izliyor. Ağzınızdan çıkacak en ufak bir sözü dahi uygulamaya geçiriyorlar. Bu sebeple elinizden gelenin fazlasını yaparak onları hayal kırıklığına uğratmayın.
Aslan burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Büyük üzüntü ve birazda kıskançlıkla yolcu ettiğiniz dostunuzdan gelen haber sizi sevindirecek. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi biraz kışkırtabilir de. Bugünlerde içinizde her şeye karşı bir isteksizlik hissediyorsunuz. Yaşadığınız bu geçici bunalımın arkasında neyin olduğunu görüyor, ama bu sorunun çözümünün sizin elinizde olmadığını da biliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırabiliyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir.

İş Yaşamı : Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Para Durumu: Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şanslı olacaksınız. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zaman alabilir.

Dikkat: Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışarak yanlış bir yol izliyorsunuz. Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmenin daha başka yolları olabilir.

Aslan burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi özel kılacak ve kendinizi iyi hissettirecek dostlara ihtiyacınız var. .Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalısınız.


Aslan Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder