28 Haziran 2011 Salı

Başak Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Oldukça hareketlisiniz ancak daha düzenli olmaya bakmalısınız. İş hayatının getirdiği sorumluluklar ve üstlerle ilişkiler sizi dikkatli olmaya itmeli. İşle ilgili konuşmalar ve tamamlanması gereken yeni konular stres yaratabilir ve engel çıkarabilir. Üzerinizdeki baskıları azaltmalı, mesleki konularda başarıya odaklanabileceğiniz koşulları dikkate almalısınız.

Başak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size tavsiyelerde bulunarak iyiliğinizi isteyen insanlara karşı kırıcı olmamaya özen gösterin. Maddi yatırımlarda yaşadığınız kayıplar sona erecek. Hayatınıza giren kişiyle uzun ve mutlu bir birliktelik yaşayacaksınız.
Başak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir konuda geliştirdiğiniz ürkeklik, o konuya uzak durmanıza neden oluyor. Bu tavrınız, bu gelişmenin zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine yol açabilir. Bunu yersiz korkularınızla şimdiden göremiyorsunuz. Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Kendinizi bu tür düş kırıklıklarından kurtarmalısınız.

Aşk Yaşamı : Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Yanlış taktikler alabilirsiniz. Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi yerlere götürmeyebilir.

İş Yaşamı : Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor, ufkunuz yeterince açık.

Para Durumu: Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor. Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz.

Dikkat: Sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var. Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiriyor.

Başak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatınızda iletişimin önemli olduğunu bildiğiniz halde ketum davrandığınız için, bazı düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün kombinasyon içinde çalıştığınız kişilerden oldukça olumlu bir destek görmeniz sizi daha da yukarlara taşıyacak projeler içinde olmanızı sağlayacak.


Başak Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder