23 Haziran 2011 Perşembe

Koç Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sabırlı olmanız gereken süreç bitmekte. İlerleyen saatlerde Ay burcunuzda olacak. Kafanızdaki düşünceleri uygulamak ve daha bilinçli davranmakta başarılı olacaksınız. Pek çok konuda daha bağımsız olabilir, istediğiniz yönde ilerleyebilirsiniz. İlişkilerde ani kararlarınızın geri dönüşü ise zorlayıcı olacak. Sabırlı olmalısınız. Yuvaya ait temalar üzerinizde baskı kuruyor.

Koç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Zaman ilerledikçe çevrenizde ne kadar etkin olduğunuz gerçeği bir kez daha ortaya çıkıyor. Bu sebeple işinizde durumu hakim olma yeteneğinizi kısıtlamayın. Maddi zorlukları kısa zamanda aşacaksınız.
Koç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız. Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var.

Aşk Yaşamı : O, size ilgisinin bitmediğini bugün de belli edecek, Ama siz ilişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz. Reddetmek size inanılmaz bir mutluluk veriyor gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürüyor.

İş Yaşamı : Tatilin ardından, iş dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse ki iş arkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha huzurlu çıkmaya çalışmalısınız.

Para Durumu: Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar paranız olsa size yetiyor. Bu yüzden de paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmıyorsunuz. Bugün başkaları için harcamalarınız olacak.

Dikkat: Uykusuzluk performansınızı etkiliyor. Uykusuz kalmamaya dikkat etmelisiniz. Son günlerin yorgunluğu olağanın üstünde bir dinlenme gerektiriyor

Koç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Fakat bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız


Koç Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder