26 Haziran 2011 Pazar

Yengeç Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşiniz gereği sık sık çıktığınız yurt dışı seyahatleri sizi sıkmaya başlayabilir. Yeni tanışacağınız biriyle olan ilişkiniz körelmiş duygularınızı canlandırabilir. Aile büyüklerinizin deneyimlerinden yararlanmalısınız.
Yengeç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünü başka türlü değerlendirme niyetiniz, öğle saatlerinde yaşayabileceğiniz bir gelişmeyle anlamını yitirebilir. İlginç bir konuda hak hukuk mücadelesi içinde olacaksınız. Ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınızdan akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz. Uzak bir akraba ilişkinizin ciddi bir sorunuyla ilgili olarak, uzun bir yolculuğunuz olabilir.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız.

İş Yaşamı : İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Para Durumu: Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir.

Dikkat: İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu unutmamalısınız. İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.
Yengeç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgileriniz oldukça güçlü..Yanınızda çalışan kişilerin duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir . Özel zevklerinizi bir kenara bırakarak zamanınızı onlarla paylaşabilirsiniz.


Yengeç Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder