23 Haziran 2011 Perşembe

Balık Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Artık gündeminizi parasal konular doldurmakta. Elinizdeki değerleri korumak ve nakit durumunuzu kontrol etmek durumundasınız. İş hayatında daha atılgan olmanız söz konusu ancak, beklediğiniz parasal destekler sorun yaşatacaktır. Ayrıca eve ait masrafların artabileceği şartlara dikkat etmelisiniz. Düşüncesizce yapılacak alışverişler sorun getirecek.

Balık burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok ortaklı bir ticari anlaşmaya imza atmadan önce her şeyi hesaplamanızda fayda var. Aşk hayatında yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle duygularınız körelmiş. Ailenizden birinin sağlık sorunları sizi çok üzebilir.
Balık burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekliyorsunuz. Taraflar sizin söylediklerinizden fazlaca etkileniyor. Bu desteği verirken, ilişkiye çok olumsuz bakanların gerekçelerini de irdelemenizde yarar var. Kurallarınızdan taviz vermekten hoşlanmadığınız için zaman, zaman kırıcı olabiliyorsunuz. Kurallarınızın gerçekçiliği, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

Aşk Yaşamı : Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. İradi zorlamanıza direnebilecek koşullar içinde değilsiniz.

İş Yaşamı : Gün içinde çok çalışmanıza rağmen, akşam çalışmalarının değişmez elemanlarından biri olmanız sorun yaratıyor. Sıkıntılarınız bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak.

Para Durumu: Kılık, kıyafet konularında biraz zaaflısınız. Bu zaaflarınız kazancınızla denk düşmüyor. Birkaç gün içinde para beklentili uzunca bir yolculuğunuz olabilir.

Dikkat: İş temponuz nedeniyle bugünlerde her zamankinden daha çok beslenmenize ve dinlenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Size yönelik istismarın farkında olmanız yorgunluğunuzu arttırıyor
Balık burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Bugün, herkesten farklı düşünceler içindesiniz ve bu özelliğinizi yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz. Alınganlıktan uzak durmalısınız.


Balık Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder