23 Haziran 2011 Perşembe

Oğlak Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük hayatınıza iletişim ve haberleşme hakim olmakta. Yeni haberler günlük planlarınızın akışını değiştirebilir. Planlı olmalı düşüncelerinizde kararlı davranmalısınız. Zira ilerleyen saatlerde ailevi konular ve yerleşime ilişkin sorunlar sizi yoracak. Özellikle baba ile ilgili temalar üzerinizde beklemediğiniz baskılar kurabilir. Sorumluluklarınız artıyor.

Oğlak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşinizdeki performansınızla amirlerinizin dikkatini çekiyorsunuz. Yakında terfi müjdesini alacaksınız. Aşk hayatında ani değişiklikler yaşamanız sizi karşı cinse güvensiz gösteriyor. Maddi durumunuz iyi.

Oğlak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var. Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olacak. Onun tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri kafanıza yerleşebilir. Sorunu, karakter özelliklerinin benzeşmeyen yanlarında aramalısınız. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusunu. daha fazla barındırmanız gerekmiyor.

Aşk Yaşamı : Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi.

İş Yaşamı : Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Para Durumu: Büyük sevinçler sağlasa da yapmak üzere olduğunuz harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici üzüntülerin arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Dikkat: Kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor. Ama kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Sağlam, güvenli ilişkilere özgü bir rahatlık içinde değil gibisiniz.

Oğlak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse paylaşmak istemiyorsunuz. Olaylara yorum getirmek istemediğiniz için, iş yerinizde bazıları için sır oluyorsunuz.Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için, gerekli donanıma sahip olmanız, size daha fazla sorumluluk getiriyor.


Oğlak Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder