24 Haziran 2011 Cuma

Yengeç Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kariyerle olan duygusal bağlarınız ve amaçlarınız dikkat çekici biçimde gelişmekte. Bu dönemde daha mücadeleci ve girişken olacaksınız. Artık kendinizi ortaya koymak ve başarıya odaklanmak birinci önceliğiniz. Ancak aşırı sorumluluk almanız gereken konular var. Toplumsal trendleri takip etmeli, üstlerin desteğine açık durmalısınız.

Yengeç burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sıcak ilişkiler kurarak etrafınıza güven ve sevecenlik aşılıyorsunuz. Herkes en ufak sorununu size aktarıyor. Ancak bu durum ileride psikolojik dengenizin bozulmasına neden olabilir. İşinize konsatre olmalısınız.
Yengeç burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

Aşk Yaşamı : Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

İş Yaşamı : Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Para Durumu: Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Dikkat: Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor


Yengeç Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder