25 Haziran 2011 Cumartesi

Balık Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

Balık burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün bazı dedikodular duymaya hazır olun. Sevdiğiniz kişiyle geleceğe dair yaptığınız planların somutlaştığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Aşırı stresten uzak durun. Fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışın.
Balık burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazen anlaşılmaz şekilde kendinizle yabancılaşıyorsunuz. Bu da bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problem olmanıza yol açabiliyor. Sadakatsizlik sizi çok etkiliyor, sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret çok anlamlı.

Aşk Yaşamı : Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ve aynı kolaylıkla da gözden çıkartılan ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor.

İş Yaşamı : Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz. İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor.

Para Durumu: Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz. Tutumlu biri olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan oldukça dertlisiniz

Dikkat: Kırıcı olma korkusu, bazı durumlarda size zarar verici olabiliyor. Etrafınızda gezinen dar bakışlı, küçük hesapçı biri bu tavrınızdan cesaretleniyor.
Balık burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Bugün, enerjinizi dağıtmak istemediğiniz için, başarı her geçen gün çok daha fazla bir şeklide size yaklaşıyor. Olumsuzluktan kurtulabilseniz, çok daha olumlu bir iş yaşamı sizi bekliyor. Planlarınız çevrenizle paylaşmak istemediğiniz için tepki alabilirsiniz.


Balık Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder