30 Haziran 2011 Perşembe

İkizler Burcu Temmuz 2011 Aylık Burç yorumları

Sevgili İkizler aşk ve ilişki evinizin yönetici gezegeni Venüs yengeç burcunda ilerlerken hassasiyetin artmasına neden olduğu gibi, bir yandan eski ve aşina olan herşeye sarılmak isteyen siz, yarınlarınızın ne kadar güven içinde olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu durum doğal olarak yenileşmenin önünde bir duvar gibidir. Bu ise ikizlerin doğasına son derece aykırı. Çünkü o her zaman geçmişten ziyade gelecekle ilgilenmeyi tercih eden bir burç. Bu süreçte Herşey maddi olarak değerlendirilmeye çalışılacağı için, doğal olarak karşınızdaki kişi size ne sunabilir, böyle bir ilişkiye girilirse ne denli güvenli olunur, yarınlarda bu insan yanınızda olur mu, ne derece doğru bir kişidir gibi sorular nedeniyle aşkı aşk gibi yaşamak neredeyse zor görünüyor.

Değerler öylesine ön planda ki, bu dönemde yeni bir aşk yaşamak yerine eskinin güvencesine sarılmak size daha mantıklı gelebilir. Bunu yaparken, ne kadar duyarlı düşünmeye çalışsanız da, birlikte olduğunuz kişiyi iç dünyanızda sorgulayabilir, size sundukları veya sunabilecekleri konusunda sınavdan geçirebilirsiniz. Bunu yapmanızda belki bir sakınca yok gibidir, hatta masumcadır. Fakat bu sınav eğer iç dünyanızda karmaşaya yol açıyorsa o zaman sorun var demektir. Yapmanız gereken ne olursa olsun, kendi doğanızdan uzaklaşmadan, karamsarlığa, kuruntuya ve kuşkuya düşmeden, kendinizi mutsuz, depresif, olanaksız hissetmeden özgüvenle hareket etmeye çalışmaktır.

İşte tam bu noktada eğer cesaretinizi yitirir, korkulara, kuşkulara kapılır, kendinizden şüphe etmeye kalkarsanız gelişim diye bir durum yaşanması mümkün olmaz. Yapmanız gereken en öncelikle kendinizden emin olmak, potansiyel gücünüzün farkına varmak, dönüşümde bulunmaya çalışmak, mükemmel ile gerçek olan arasındaki gerilimi yok etmek için çaba sarfetmek. Ne eski dar kalıplar içinde düşünmeye çalışın ne de kendinizden şüphe duyarak gelişiminizin önünü kapayın. Madem bir amacınız var, madem yarınlarınızı garanti altına almak istiyorsanız o zaman yılgınlık göstermeden, iç dünyanızda kendinizle çelişmeden ilerlemeye hazır olun. İkinci adam pozisyonuna düşmemek, hep aynı dar kalıplar içinde kalmamak, başkalarının sizi etkilemesine izin vermemek durumundasınız. İşinizden rahatsızsanız fakat yeteneklerinizden eminseniz sesinizi çıkarın, eğer herşeyi ince bir şekilde düşünülmüş planlarınız varsa ufak tefek nedenlerin veya belirsizliklerin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Sabırla işlerinizi yoluna koyun, denetimi elden bırakmayın.


İkizler Burcu Temmuz 2011 Aylık Burç yorumları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder