28 Haziran 2011 Salı

Yengeç Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün dikkatli olmanız gereken süreçler başlıyor. Aceleci olmadan içinde bulunduğunuz karmaşaya göz atmalısınız. Kendinizi yıpratabileceğiniz gelişmeleri ise sabırlı karşılamanız gerekecek. Aşırı duygusal beklentiler ve kendi kendiniz zarar verme riskiniz kontrol dışı konular getirecektir. Arkadaşlıklar ve başkalarına yararlı olabileceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok önemli kararları kendiniz almanız gerekirken bazı akrabalarınız siz etkileyebilir. Sonrasında pişman olabileceğiniz bu tutumlardan onları vazgeçirin. Maddi olarak kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Yengeç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir arkadaş ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz biraz umutsuzluk içinde olabilir. Sizi üzmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili bir kırgınlık yaşayacaksınız. Tartışmalı, yorucu geceler sizi bitkin bir sabaha uyandırıyor. Arkadaş çevrenizdeki çözümsüz tartışma merakı, size artık biraz itici geliyor gibi.

Aşk Yaşamı : Sevgi bağlarınız sapasağlam duruyor. Buna rağmen tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtıyor. Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama hep heyecanlı garip bir ikili yapıyor.

İş Yaşamı : İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir. Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız.

Para Durumu: Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz. Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor.

Dikkat: Bugünlerde maddi anlamda bir depresyon yaşayabilirsiniz. Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size çok pahalıya mal olabilir.
Yengeç burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün takıntılı konularının başında sevdikleriniz geliyor. Onların size olan davranışlarınızdan beklediğiniz karşılığı görmeyebilirsiniz. Küçük kırgınlıklarınızı içinize atmak yerine onlarla konuşmayı deneyin. Daha açık ve net olmanız, her zaman size puan kazandıracağını bilmelisiniz. Evinizle ilgili çalışmalar ön planda olacak.


Yengeç Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder