24 Haziran 2011 Cuma

İkizler Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Çok daha iyimser ve akıcı zamanlar geçireceksiniz. Ortaklaşa işlerde daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Başkalarına destek olmak, onlar adına sosyal sorumluluk getiren konulara odaklanmak sizi canlı kılacaktır. Yeni dostluklar ve sosyal hayatta yaşanan hareketlilik sizi heveslendirebilir. Geleceğe yönelik planlarınızda ise daha iyimser bir bakış açısı içindesiniz.

İkizler burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aradığınız sakin ve karmaşadan uzak günler nihayet geldi. Aile bireylerinin isteklerini dinleyip çözümler bulmanız gerekiyor. Konut değiştirme teşebbüsünüz için büyükleri-nizin kararlarını göz ardı etmeyin.
İkizler burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok yakınlarınızdan biriyle yaşadığınız bir kırgınlık hala sürüyor. Onun sizden bekledikleri çok fazla. Sizin başka bir insan olmanızı ve onun istediği gibi yaşamınızı istiyor. Siz ona çok bağlısınız ama taviz vermeye niyetiniz yok. Bu tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Zaman zaman kendini sizin yanınızda güvensiz hissediyor. Onu neden tercih ettiğinizi sorgulayıp duruyor. Bunu sizinle açık açık paylaştığı için bir sorun yaşamıyorsunuz ama bu güvensizliği pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

İş Yaşamı : Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen bir iş bugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Para Durumu: Daha az parayla yaşama kararınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Rahatınızdan ve konforunuzdan kesmeniz uzun zamandır düşlediğiniz birikimi yapmanıza neden oluyor.

Dikkat: Bazen karşınızdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Belki de yeterince dinlemeyi bilmiyorsunuz.


İkizler Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder