28 Haziran 2011 Salı

Yay Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni anlaşmalar ve birliktelikler sizi harekete geçiriyor. Başkalarının kontrolünde ilerlemeyi göze almalı, biraz esnek davranmaya bakmalısınız. Zira aynı zamanda başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz imkanlar doğacaktır. Hayatınızı yenileyebileceğiniz fırsatlar öne çıkarken, ikili ilişkilerin getirdiği dalgalanmalara dikkat etmelisiniz.

Yay burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Talep ettiğiniz kredi nihayet elinize geçiyor. Bunun her kuruşunu önemli projelerinizin gerçekleşmesi için harcamaya dikkat edin. Almayı düşündüğünüz ticari bir gayrimenkul için sıkı pazarlık yapmanız lehinize olacak.
Yay burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

Aşk Yaşamı : Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

İş Yaşamı : Size yakın biriyle duygusal yakınlığınız, iş yaşamınıza da yansıyor. O insanı doğru değerlendirdiğiniz, onun sürekli sizi düşünmesini ortadan kaldıracak bazı başarılarınızla inandırıcı olabilecek.

Para Durumu: Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

Dikkat: İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk kurmayı becermiş görünüyorsunuz. Hayata karşı daha sağlam duranın, diğerine acımasız eleştiriler yönelttiğini düşünüyorsunuz. Bu, ikisini de aynı derecede anlayamadığınızı gösteriyor.
Yay burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmak gibi bir takıntınız yok. Karşıt evinizde ilerleyen Ay’dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.. Ayaklarınızla ilgili yaşadığınız problemler canınızı sıkabilir.


Yay Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder